Шоколадний рулет зі згущеним молоком

Як смачно зробити Шоколадний рулет з згущеним молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
▪️Яйце -4 шт
▪️Цукор -200 гр
▪️Ванілін -1,5 гр
▪️Борошно -110 гр
▪️Какао -30 гр
▪️Розпушувач -10 гр

Крем:
▪️Вершки (33-35%)-300 мл
▪️Цукрова пудра -2 ст. л
▪️Згущене молоко варене -200 гр

Шоколадний рулет зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Білки відокремити від жовтків. Білки додати в чашу міксера, додати цукор і ванілін і збивати 5 хвилин. Додати по одному жовтки. Додати просіяне борошно і разрыхлитель.
2. Випікати 20-25 хвилин при 180 градусах. Готовий бісквіт викласти на мокрий рушник і скрутити в рулет, дати остыть.
3. Крем: збити вершки, додати цукрову пудру і згущене молоко, збити. На остиглий бісквіт викласти крем, і скрутити в рулет. За бажанням додати горішки. Прикрасити за бажанням і прибрати в холодильник на 3-4 часа.

Відео рецепт 👇