Яблучний зефір на агар агарі

Як смачно зробити яблучний зефір на агар агарі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мені сподобалося з вами спілкуватися в прямому ефірі і я вирішила, що така взаємодія буде на постійній основі.

Інгредієнти

Яблучне пюре – 250 г
Білок – 40 г
Вода – 150 р
Цукор – 370 р
Сироп глюкози – 50 г
Агар-агар (сила 900) – 10 г

Яблучний зефір на агар агарі покроковий рецепт

1. З’єднати пюре з білком (всі кімнатної температури) і збити до пышности.
2. Паралельно готуємо сироп: у сотейнику довести до кипіння воду з агаром. Всипати цукор, глюкозний сироп. Варити сироп до 107 градусов.
3. Влити сироп по взбивающуюся пишну масу. Швидко відсадити зефір. Під час ефіру відповім на всі ваші вопросы.