Торт чізкейк з вишнею

Як приготувати смачний Торт чізкейк з вишнею рецепт.

Інгредієнти

на форму 18 см:

-400-450 гр замороженої вишні
-50 гр цукру
-175 гр молочного шоколаду
-13 гр вершкового масла
-75 гр кукурудзяних пластівців
-100 гр вершків 33-35%
-500 гр твлрожного сиру(я використовувала сир Філадельфія)
-75 гр цукру
-ванілін за смаком
-14 гр желатину 160-180 Блюм

Торт чізкейк з вишнею покроковий рецепт

1. Заморожену вишню проварити з 50 гр цукру 1-2 хв і процідити. Подрібнити кукурудзяні пластівці. Розтопити шоколад з маслом в мікрохвильовці імпульсами і додати подрібнені пластівці, перемішати до однорідності. Розподілити основу на підкладку в кільці. Всередину вставити ацетатную плівку (щоб потім легше було звільнити від кільця).
2. Прибрати в холодильник на 30 хв для стабілізації. Замочити желатин у воді. Збити холодні вершки до стану танення морозива (не до щільних пік). Сирний сир (кімнатної температури)з’єднати з цукром і перемішати з допомогою ложки. Желатин віджати від води і розпустити в мікрохвильовці до рідкого стану (але не перегріти).
3. Додати в масу і добре перемішати. Додати вишні, перемішати і додати вершки (акуратно, щоб не зруйнувати легкість маси). Можете додати трохи соку вишні, якщо хочете чізкейк більше рожевого цвета.

4. Викласти готову сирну масу на шоколадну основу та розрівняти за допомогою ложки (лопатки). Відправити в холодильник на 4-6 годин, а краще на ніч. Прикрасити по-своєму желанию.