Печиво у формі сердечок

Дякую, що були зі мною всі ці роки! Буду згадувати це, як величезна і цікаве пригода 😅🙌! І, звичайно, залишаю РЕЦЕПТ дуже смачних пляцків! Готуйте і згадуйте про мене! Реву, не можу 😭😭😭

Інгредієнти

(на 16 штук, стандартний аркуш духовки):
65-70 г жовтків (4 шт. яєць З)
60 г сметани
30 г крижаного вершкового масла 82%
30 г дрібного цукру або цукрової пудри
щіпка солі
ваніль опціонально
5 г розпушувача
200-220 г борошна

Трохи суміші з білого і коричневого цукру для формування печива

Печиво у формі сердечок покроковий рецепт

1. Просіяти борошно, додати розпушувач, сіль, дрібний цукор (пудру) ваніль і добре перемішати. В отриману суміш натерти на дрібній тертці масло (умочили-трьом, умочили-трьом…).
2. Додати сметану, жовтки і дуже швидко замісити тісто. Обернути його плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Відпочиле тісто розділити на 16 шматочків. З кожного скачати по черзі джгутик ~15 см длиной.
3. Джгутик прокатати по цукрової суміші, трохи вдавлюючи її і скласти краю до центру, формуючи калачик. Калачики укласти на лист, застелений пергаментом.
4. Зверху можна присипати залишками цукрової суміші. І відправити лист в заздалегідь розігріту до 200° духовку, режим верх-низ. Випікати ~15 хвилин до красивого рум’янцю!