Печиво з ніжною кремовою начинкою Рафаелло

ОДНІЄЇ ПОРЦІЇ БУДЕ МАЛО! Печиво з ніжною кремовою начинкою Рафаелло. ФАНТАСТИЧНО Смачно і ПРОСТО! Ніжне печиво “Рафаелло”. Тонке, листкове тісто і кремова кокосова начинка. Так смачно! Готується на раз-два з найбільш доступних продуктів. Пісочне печиво з кокосом сподобається всім. Печиво з кокосовою стружкою це завжди дуже смачно! Випічка до чаю. 🥥Кокосову стружку можна не додавати в тісто, ні в начинку. Тоді в начинку покладіть щіпку ваніліну. Також кокосову стружку можна замінити на будь-які подрібнені горіхи.

Інгредієнти

На 16 штук (~ 600г):

Начинка:
– 200 мл молока
– 40г кокосової стружки
– 1 жовток
– 20г крохмалю
– 50г цукру

Тісто:
– 80г вершкового масла
– 70 мл кефіру
– 1 жовток
– 200г борошна
– 1 ст. л. кокосової стружки
– 1 ч. л. розпушувача
– 40г цукру
– щіпка ваніліну

Печиво з ніжною кремовою начинкою Рафаелло покроковий рецепт

1. Спочатку приготуємо начинку. У сотейнику змішую жовток, цукор, крохмаль і приблизно 100 мл молока. Все добре розмішую і додаю решту молока. Перемішую, ставлю на плиту і поступово при помішуванні на середньому вогні доводжу до суміш кипения.
2. Проварюю близько хвилини, знімаю з вогню і додаємо кокосову стружку. Перемішую, накриваю плівкою в контакт і даю охолонути. Тісто. Розм’якшене вершкове масло змішую з цукром і ваніліном. Кладу жовток і перемешиваю.
3. Кладу кокосову стружку, вливаю кефір і перемішую. Потім всипаю трохи борошна розпушувач і все перемішую. Поступово всипаючи борошно замішую тісто. Кладу в пакет і прохолодного 15 хв. Потім розкачую у валик і ділю на 16 рівних частей.
4. Кожну частину розкачую тонко в довгий овал. На край кладу 1 ч. л начинки і повертаю. Викладаю печиво на деко . Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15-20 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.