Медовий торт з кремом зі згущеного молока і вершкового масла

Як зробити Медовий торт з кремом зі згущеного молока і вершкового масла простий рецепт простий.

Інгредієнти

Для тесту:
яйце-4шт
цукор-200гр
слив.масло-150г
мед.4ст./л
борошно-500-600гр

Для крему:
згущене молоко-2 банки
вершкове масло-2пачки
ванілін 10гр.

Медовий торт з кремом зі згущеного молока і вершкового масла покроковий рецепт

1. З’єднуємо яйця з цукром, далі додаємо масло вершкове, мед і відправляємо на водяну баню. Все ретельно перемішуємо, поки цукор не розчиниться, додаємо соду, маса почне піниться ретельно розмішуємо 3хв. І прибираємо з вогню. Додаємо в масу не багато борошна перемішуємо з допомогою віночка, далі перекладаємо тісто на килимок і починаємо замішувати руками поступово додаючи муку.

2. Готове тісто ділимо на 6-7частей розкачуємо і випікаємо на звороті противеня змащеною маслом і присипаної борошном. Приблизно 4-6хв. При 180. Для крему масло збиваємо зі згущеним молоком додаємо ванилин.

3. Збираємо торт, корж-крем і так всі шари, останній шар прикрашаємо подрібненої крихтою, можна з ягодами желанию.

4. Прибираємо накритий торт в холодильник на три години, далі дістаємо даємо простояти близько години при кімнатній температурі, і більше не треба прибирати в холодну место.

Відео рецепт 👇