Обліпиховий пиріг квадратики

Як зробити Обліпиховий пиріг квадратики рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Для тесту:
– 200 г вершкового масла кімнатної температури;
-300 г борошна;
-100 г цукру;
-1/4 ч л солі;
-1 год л ванільного екстракту;

Для начинки:
-300 г цукру;
-240 мл свіжого соку обліпихи;
-1/4 ч л солі;
-1 ст л ванільного екстракту;
-6 великих яєць;
-70 г борошна;

Обліпиховий пиріг квадратики покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром до утворення світлої, пишної маси, всипати борошно і сіль, ретельно перемішати. Підготувати прямокутну форму для випічки вистелити її пергаментом так, щоб папір виходила за краї форми. Тісто розподілити рівним шаром по дну форми і утрамбувати. Випікати нашу основу при 180 градусах близько 15-20 хвилин, поки вона не схопиться і не придбає золотавий цвет.
2. У цей час у великій мисці змішати борошно, сіль, цукор і перемішати, потім влити яйця і ягідний сік і ретельно перемішати все ще раз.

3. Вилити отриману суміш на випечену основу, зменшити температуру в духовці до 150 градусів і випікати десерт ще близько 20 хвилин, поки серединка не схопиться.
Готовий пиріг повністю остудити і розрізати на кусочки.