Цукерки трюфелі Манго Малина простий рецепт. 💕. Уявіть: спочатку відчувається легкий хрускіт тонкого шару шоколаду, потім ніжний трюфель на білому шоколаді миттєво тане в роті і розливається вершковим водоспадом, а в фіналі відчувається манговий-малинове післясмак.
Інгредієнти
На 12 цукерок по 15-17 гр знадобиться:
⠀
150 гр білого шоколаду
50 гр вершків 33%
15 гр вершкового масла 82.5%
3 гр сублімованої малини дрібної фракції
3 гр сублімованого манго дрібної фракції
150 гр білого шоколаду для глазурування трюфелів
Цукерки трюфелі Манго Малина покроковий рецепт
1. Вершки з шоколадом нагріти в мікрохвильовій печі і перемішати до однорідного стану. Додати в вершки з шоколадом сублімати і пробити масу блендером Додати вершкове масло і ще раз блендировать. Прибрати в холодильник на 8-10 часов.
2. Охолоджений ганаш дістати з холодильника і залишити при кімнатній температурі, щоб маса стала пластичною. 150 гр білого шоколаду темперувати будь-яким зручним способом. Сформувати цукерки по 15-17 гр.
3. Кожну цукерку глазурувати шоколадом і залишити до повної стабілізації. ⠀ За бажанням після глазурування можна покрити кожен трюфель малиновим або манговим порошком. Готові трюфелі зберігати в холодильнику ☝