Буше тістечко з вершковим кремом

Як смачно зробити Буші тістечко з вершковим кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

20 шт. d~4,5-5 см

Тісто:
75 г борошна
60 г цукрового піску
60 г яєчні жовтки
90 г яєчні білки

Крем:
20 г молока
25 г цукрового піску
3 г желатину 220 Блюм
18 г води для желатину
50 г маскарпоне
200 р вершків 33-35%

Буші тістечко з вершковим кремом покроковий рецепт

1. Заздалегідь приготувати крем. Желатин замочити в холодній воді і прибрати в холодильник. 🧁 Маскарпоне викласти в чашу блендера. 🧁 Молоко і цукор нагріти в маленькому сотейнику або в нвч до закипання. Розпустити в масі желатин. 🧁 Желатинову суміш влити в сир і перемішати до однорідності. Пробити блендером.
2. Влити холодні вершки і знову пробити блендером протягом 3-х хвилин. 🧁 Перелити крем в широку ємність, накрити плівкою в контакт і прибрати на 10-12 годин в холодильник для стабілізації. 🧁 Перед складанням буші збити крем протягом 1 хв. міксером на низькій швидкості. 🧁 Для печива білки і жовтки витримати при кімнатній температурі протягом 20-30 мин.
3. Білки влити в чашу міксера, додати весь цукор і збити на середньо-високій швидкості насадкою Віночок до середніх пік (меренга повинна бути еластичною з рухомим дзьобом). 🧁 Жовтки перемішати виделкою. 🧁 Знизити швидкість до середньої, влити жовтки і збити ще кілька секунд до однорідної світло-жовтої маси. 🧁
4. Просіяти на масу борошно і вимісити тісто далі вручну, лопаткою, широкими круговими рухами. 🧁 Перекласти тісто в кондитерський мішок з простою насадкою 10 мм. 🧁 Духовку розігріти до 170°с (верх-низ). Деко простелити листом тефлону або пергаментом. Відсадити половину тіста – 20 половинок d ~4 см на один лист. При необхідності вирівняти зубочисткою нерівності по верху заготовок. 🧁
5. Випікати ~13-15 хв. до золотистого рівномірно відтінку. Повторити з другою половиною тіста. 🧁 Остудити на решітці до кімнатної температури. 🧁 Перед складанням буші збити крем протягом 1 хв. міксером на низькій швидкості. 🧁 Перекласти в кондитерський мішок з бажаною насадкой.
6. Відразу ж відсадити за 10-12г крему на половинки буші. Накрити другими половинками і злегка натиснути. 🧁 Зберігати в холодильнику протягом 3 діб під кришкою. 🧁Приємного апетиту!