Шоколадний торт з печивом і молочним мусом

Шоколадний торт з простих інгредієнтів. Як зробити Шоколадний торт з печивом і молочним мусом рецепт простий.

Інгредієнти

Основа:
Печиво ювілейне 250 р
Вершкове масло 82,5% 45г
Молоко 90 р

Мус:
Молоко 2,5 % 700г
Шоколад 56,5% 270г
Цукор 70 г
Кукурудзяний крохмаль 25 р
Желатин 20г

Шоколадний торт з печивом і молочним мусом покроковий рецепт

1. Для мусу 100 г молока із загальної кількості змішати з желатином. Залишилися молоко в кухлик, перемішати з цукром і крохмалем. Варити після кипіння 5 хвилин постійно помешивая.

2. Розпустити набряклий желатин. Додати шоколад, остудити. Основа. Печиво поламати в крихту, додати розтоплене вершкове масло, молоко

3. Щільно утрамбувати у форму, зробивши бортики. Заморозити на 10 хвилин Вилити мус, поставити в морозилку до повного застывания.