Горіхове печиво з мигдалю і білка

Як смачно зробити Горіхове печиво з мигдалю і білка простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печиво всього з 3-х інгредієнтів з тонкою хрумкою скоринкою і м’яке всередині. Крок з «відпочинком» в холодильнику обов’язковий, інакше печиво розповзеться при випіканні.

Інгредієнти

•250г очищеного мигдалю або мигдальної муки
•250г цукру
•2 білки

Для прикраси:
•мигдаль і/або зацукрована вишня

Горіхове печиво з мигдалю і білка покроковий рецепт

1. Подрібнити мигдаль в блендері. Зробити це кілька заходів і швидко, щоб мигдаль не нагрівся і не пустив своє масло. Змішати з цукром. Білки збити виделкою до утворення легкої піни, додати до мигдальної муки з цукром і добре перемешать.

2. Сформувати на підносі, застеленому папером для випічки, кругле печиво руками або викласти з допомогою кондитерського пакету і насадки зірочка. У центр кожного печива вставити мигдальний горіх або зацукровані вишню.

3. Прибрати в холодильник на 8 годин, краще на ніч. Перекласти печиво разом з папером для випічки деко і випікати 13-15 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці (традиційний/статистичний режим верх-низ).

Відео рецепт 👇