Чізкейк з динею, полуницею і манго в духовці

Як приготувати смачний Чізкейк з динею, полуницею та манго в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Форма для торта 15-18 див.
3 яєчних білка.
цукор 100гр.
3 яєчних жовтка.
25 г молока.
100г борошно для торта.
25г вершкового масла.

Сирний крем
200 г вершкового сиру.
200г збиті вершки .
60г цукру.
Лимонний сік 10-20гр.

Дині, полуниці, манго і т. Д.

Чізкейк з динею, полуницею і манго в духовці покроковий рецепт

1. Спочатку зроблю його з бісквітного тіста. Це бісквіт, приготований з безе з яєчного білка з додаванням яєчного жовтка. Перед додаванням борошна додайте молоко. Додайте борошно двома порціями. Перемішати приблизно 10 разів і всипати решту борошна. Перемішайте звідси приблизно 40 раз.

2. Вони добре перемішуються і стають гладкими. Нарешті, додайте розтоплене масло і перемішайте приблизно 15 разів. Ця форма 15 см, але її можна зробити і з формою 18 див. Сгладьте це. Дайте бисквитному пирогу охолонути. Я кладу в цю диню бісквіт і сирний крем.

3. Вийміть насіння дині і дістаньте трохи м’якоті. Наріжте свій улюблений фрукт тонкими скибочками. Зробіть збиті вершки. Додайте лимон, щоб збиті вершки стали твердішими. Змішайте з розм’якшеним вершковим сыром.

4. Після цього набити в диню бісквіт, вершки та фрукти. Охолодіть в холодильнику. Зробіть невеликий десерт в банку або склянці, коли інгредієнти останутся.

5. Це дивовижний торт. Всі будуть здивовані, якщо ви принесете його на вечірку. Це смачно! Спасибі, що додивилися до конца.