Торт Кисільні береги зі сметаною і киселем

Як смачно зробити Торт Кисільні береги зі сметаною і киселем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт готується дуже швидко і просто. Виходить дуже смачний, ніжний, красивий і ще низькокалорійний 👍

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 117/2/3/20

Для бісквіта:
Кисіль в брикеті – 1 шт (220 г)
Яйця – 3 шт
Борошно – 100 г
Розпушувач – 1 ч. л

Для крему:
Сметана 20%(або 30%) – 200 г
Цукрова пудра – 70 г

Торт Кисільні береги зі сметаною і киселем покроковий рецепт

1. Кисіль потрібно перетворити в крихту зручним вам способом. Я це зробила за допомогою товкачика для пюре. Додати яйця і збити. Далі, просіяти борошно разом з розпушувачем і розмішати до однорідного стану. Вилити тісто у форму для випічки. Якщо у вас форма не силіконова, то обов’язково змастіть її маслом!

2. Форму беріть не більшу. Моя форма діаметром 18 див Випікати бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин. Готовий бісквіт остудити у формі. Потім вийняти і розрізати на 2-3 коржа.

3. Я зробила два, але можна було сміливо різати і на три. Для крему перемішуємо вінчиком сметану і цукрову пудру. Збивати не потрібно, просто перемішати. Рекомендую використовувати саме цукрову пудру, не цукор. Цукор дає воду, а вона нам в кремі не потрібна!

4. Промазати коржі кремом. Зверху прикрасити по своєму смаку. Я використовувала маршмеллоу. Залишити торт просочуватися в холодильнику не менше, ніж на 6 годин, я завжди залишаю на ночь.

Відео рецепт 👇