Бетонний ганаш на шоколаді для покриття торта

Як зробити Бетонний ганаш на шоколаді для покриття торта простий рецепт.
ВАЖЛИВО 👋
✅ якщо фарбувати, використовувати тільки жиророзчинні барвники; ✅ покриття під велюр 😌🙌, ; ✅ для багатоярусних тортів 👍; ✅ можна використовувати для тортиків, які потребують тривалої транспортуванні.

Інгредієнти

150 грам шоколаду (чорний/білий)
150 грам глазурі
150 грам вершкового масла

Бетонний ганаш на шоколаді для покриття торта покроковий рецепт

1. Топимо шоко і глазур окремо в мікрохвильовці або на водяній бані. Дістаємо масло заздалегідь і нарізаємо на кубики, воно має бути кімнатної температуры.
2. З’єднуємо при приблизно однакових температурах шоколад і глазур. Остудити загальну суміш до 30-35 градусов.
3. При з’єднанні суміші шоколадно-глазурной з маслом також враховуємо температуру обох складових. Вирівнюємо тортики з задоволенням. Всім чудових і рівних тортиков.