Італійське печиво кантуччи з мигдалем класичне

Як приготувати смачне Італійське печиво кантуччи з мигдалем класичний рецепт простий в духовці. Як-то раз я була у Флоренції на виноробні на дегустації. З десертним вином нам подавали кантуччи. Те саме знамените печиво, яке все привозять у подарунок друзям з Італії. Я намагалася знайти той самий рецепт мигдалевих кантуччи. Не втрималася і крім мигдалю додала в них родзинки і сушену вишню. Чудово вийшло 😊. ⠀ Рекомендую. Тосканське печиво кантуччи випікається двічі. Дуже хрусткі і ароматні. Мої всі в захваті 🤩.

Інгредієнти

борошно пшеничне 250 г
Яйце 4 шт.
цукор 100 – 150 г (я кладу 100, якщо додаю родзинки і вишню)
розпушувач 1 ч. л.
сіль 0,5 ч. л.
ванільний цукор 10 г (1 пакетик)
мигдаль – 50 р
Родзинки 50 г
Вишня в’ялена 50 г

Італійське печиво кантуччи з мигдалем класичне покроковий рецепт

1. Просіяти борошно з розпушувачем і сіллю, додати цукор і перемішати, зробити в центрі поглиблення. Збити 3 яйця з ванільним цукром до піни і влити у поглиблення. Замісити тісто, воно буде липким. В’язким. Додати горіхи і сухофрукты.

2. Розділити тісто на 2 частини і сформувати змазаними маслом або вологими руками вузькі ковбаски. Викласти ковбаски з тіста на деко викладений пекарської папером змащеній маслом.

3. Збити яйце і змастити зверху ковбаски. Випікати 20 хвилин при 180С. Потім вийняти і ковбаски нарізати навскоси на шматочки шириною 1-1,5 див Перекласти скибочки на деко, повернути в духовку і випікати ще 15 хвилин до зарумянивания.

Відео рецепт 👇