Кавовий торт Тірамісу з бісквітними коржами

Як зробити Кавовий торт Тірамісу з бісквітними коржами рецепт простий. Найсмачніший кавовий тортик для гарного настрою ☕😇💞 Зіпсоване ураганом і поваленими деревами настрій трохи підвищив Тірамісу 😇 Як предусморительно мені приснився вчора сон, про те, що я повинна його терміново приготувати! 😁 Інакше чим би я могла підсолодити моє ранкове прикрість?.. 😇 Тільки що провела йому фотосесію, готую пост з рецептом. Він офигенский вийшов, якщо чесно. Кавовий-прекофейный і дуже ніжний смак! Досить нескладно готується, можна взагалі обійтися без печива савоярді, тут вони просто для прикраси. Просочені кави ніжні бісквіти і вошебный кавовий крем плюс чашка вашої улюбленої кави = успіх забезпечений 🔥

Інгредієнти

Для бісквіта D16 см:
Яйця 3шт
Цукор 90 р
Ваніль
Борошно 80 г
Розпушувач 1/4 чл
свіжозаварений Кави для просочення коржів 150 мл

Для крему:
Маскарпоне 250 р
Вершків 33-35 % 125 р
Сах пудра 45 р
Жовтки 1,5 шт яйця категорії С1
Цукор 15 г
Желатин 6 гр
свіжозаварений Кави 30 мл
Какао-порошок для посипання
Печиво савоярді для прикраси за бажанням 200 г

Кавовий торт Тірамісу з бісквітними коржами покроковий рецепт

1. яйця Розділити на білки і жовтки. Збити білки до утворення піни. Не припиняючи збивати, додати цукор і збити до піків. Частинами 3-4 прийоми всипати просіяне борошно з розпушувачем, чергуючи з жовтками, кожен раз ретельно, але акуратно об’єднувати лопаткою. Вилити тісто у форму і випікати 20-25 хв до сухої зубочистки. Остудити, прибрати в плівку і в холодильник мінімум на ніч. Перед складанням розрізати на три коржі і рясно кожен просочити кофе.

2. Для крему:
Жовтки збити з цукром до побіління маси. Желатин замочити в 30 г холодної води. Холодні вершки збити з цукровою пудрою до піків. У жовтки добивить розпущений желатин, перемішати. Туди ж додати маскарпоне, збити. Акуратно вмішати в масу збиті вершки. Влити каву, перемішати. Крем готов.

3. Збірка:
На просочений корж викладаємо крем, рівняємо, посипаємо шаром какао. Повторюємо дії з другим і третім коржем. Трохи крему залишаємо для покриття боків торта. Прибираємо в кулінарне кільце і на стабілізацію в холодильник на кілька годин. Дістаємо, покриваємо кремом боки, прикрашаємо за бажанням печивом савоярди.