Шоколадна ковбаса з печива і какао

Як приготувати шоколадну ковбасу з печива і какао рецепт. Так, сьогодні у нас легендарний десерт. Думаю всі хоч раз його пробували. Простий, доступний, і неймовірно смачний. Я пропоную вам найкращий, на мій погляд, варіант цього рецепта. Не максимально бюджетний, але це того варто.

Інгредієнти

– печиво 350 гр.(у мене пряжене молоко),
– какао 2 ст. ложки,
– масло вершкове 120 гр.,
– шоколад 72% 45 гр.,
– горіхи на ваш смак 80 гр. (у мене мигдаль),
– ванільний екстракт/цукор 2 ч. ложки.,
– молоко 30 мл
– цукор 20 гр.

Шоколадна ковбаса з печива і какао покроковий рецепт

1. Печиво подрібнюємо так, щоб шматочки були різного розміру, як дрібні, так і великі. Масло кладемо в сотейник на середній вогонь. Туди ж додаємо молоко, какао і шоколад.
2. Нагріваємо до тих пір, поки маса не стане однорідною. Вводимо цукор і ваніль. Горішки краще трохи прогріти на сковороді. І нарізати. Тепер об’єднуємо всі в пластичну массу.
3. Викладаємо на плівку і формуємо ковбаску. Загортаємо у фольгу і в холодильник на пару часов.