Пісочне печиво з яблучною начинкою

Як смачно зробити Пісочне печиво з яблучною начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🍓3,5 склянки борошна
🍓3 яєчних жовтка
🍓1 склянка цукрової пудри
🍓250 грам вершкового масла або маргарину
🍓1 пачка ванілі
🍓2 столові ложки кукурудзяного крохмалю

Яблучна начинка:
🍓Яблуко 1 кг
🍓3,5 склянки цукрової пудри
🍓Сік 1 лимона
🍓1 паличка кориці
🍓Пів склянки води

Пісочне печиво з яблучною начинкою покроковий рецепт

1. Яблука в першу чергу миємо й чистимо, нарізаємо великими шматочками, варимо в половині склянки води до розм’якшення, розм’якшені яблука пропускаємо через дрібне сито і викладаємо назад в каструлю, додати цукровий пісок і паличку кориці. Готувати на середньому вогні, постійно перемішуючи, до отримання густої консистенції, додати сік лимона, прокип’ятити 2-3 хвилини, вимкнути плиту, покласти його в скляну банку і закрити крышкой.
2. Для тіста, насипати борошно в миску, додати вершкове масло і добре перемішати. Додати 3 яєчних жовтки, цукрову пудру і ваніль і змішайте всі разом до однорідності. Від тесту відокремлюємо шматочки розміром з волоський горіх, робимо по краю насічки ножем і формуємо як на видео.

3. Розкладіть на деку, застеленому пекарської папером. Випікати в розігрітій до 160 градусів духовці до легкого зарум’янювання. Подавайте, прикрасивши остигле печиво яблучним соусом. Приємного апетиту!