Морквяно банановий торт з кремом з манго

Як смачно зробити Морквяно банановий торт з кремом з манго простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Морквяно-бананові коржі:
270 г борошна,
150 г цукру,
100 г раст.олії без запаху,
100 г перезревшего банана,
100 г моркви,
4 великих яйця,
цедра 1 апельсина,
2 ст. л. апельсинового соку,
10 г розпушувача,
1/2 ч. л. соди,
1/3 ч. л. солі.
Продукти кімнат.темп.
2 форми 18-20 див.

Муссовый крем з манго:
170 г жирних вершків (для ганаша),
170 г білого шоколаду (для ганаша),
250 г пюре манго,
200 г жирних вершків,
10 г порошкового желатину + 50 г води.
охолоджені Продукти.

Морквяно банановий торт з кремом з манго покроковий рецепт

1. Нагріти вершки для ганаша до перших ознак закипання. Залити ними шоколад, розмішати до однорідної маси. Затягнути плівкою в контакт і прибрати на ніч у холодильник. Для коржів збити яйця з цукром і сіллю до світлої, пишної маси. Моркву і цедру натерти на самій дрібній тертці (колючого). Банан з апельсина, натуральний. соком пробити блендером.
2. Борошно змішати з розпушувачем. Ввести до яєць соду (погасити лимоном або апельсином), розмішати вінчиком. Внести бананове пюре, розмішати. Додати 1/3 борошна, розмішати. Влити 1/2 масла, розмішати. Додати 1/3 борошна, розмішати. Додати моркву з цедрою, розмішати. Влити масло, розмішати. Додати борошно, розмішати. Викласти тісто у форми, вдарити дном кілька разів об стіл. Випікати при 175 гр. близько години. Дати коржам охолонути на решетке.

3. Затягнути кожен плівкою і прибрати на ніч у холодильник. Коржі розрізати навпіл. Я також трохи зрізаю боки, верх і низ. Залити желатин водою, дати набрякнути, потім розпустити. Вершки збити до м’яких піків. Продовжуючи збивання на середніх оборотах, ввести по ложці ганаш. Ввести пюре з манго і желатин. Промазати коржі і боки. Залишити торт на столі на 30 хв, потім прибрати в холодильник.