Гарбузове булочки на дріжджах з сирним кремом

Як зробити смачні Гарбузове булочки на дріжджах з сирним кремом рецепт простий в духовці. Можна зробити просто класичну кругову форму з начинкою , можна сформувати такі «гарбузики», але без начинки. Політ фантазії не має меж. Тісто практично нейтральне, тому для солодощі посипаю зверху цукром і додаю дрібку спецій. Всередині солодкувата начинка. Можна загорнути всередину сирний крем і будь-який джем або яблука з обліпихою з попереднього поста ❤️ Раніше я ретельно планувала контент і становила чіткий план публікацій, але це нудно і втомлює 😂 Спробую бути більш спонтанною. Вчора напекла булки, а сьогодні вже і рецептом поділилася ) Ще у мене в холодильнику заготівля для гарбузового пирога і яблучного пирога, а сьогодні готувала смачну курку з виноградом 🔥 І ось питання: Вам показувати це все в сториз відразу…для натхнення? Чи тільки тоді, коли готовий рецепт і пост?🧐 Питання дуже важливе, приділіть кілька хвилин для відповіді, будь ласка ❤️

Інгредієнти

150 г гарбузового пюре
150 мл вершків 10% (можна молоко, але пожирніше 3,2% і вище)
50 г цукру
50 г вершкового масла
400 г пшеничного борошна
Щіпка солі
5 г сухих дріжджів швидкодіючих

для начинки
Сир сирний 100г
Цукрова пудра ванільна 20г
Вершки 33-35% 20мл

Гарбузове булочки на дріжджах з сирним кремом покроковий рецепт

1. Можна всі інгредієнти для тіста завантажити в хлібопічку і вимісити тісто. Можна руками: Гарбузове пюре, вершки, цукор і перемішати віночком, влити масло розтоплене і охолоджене . З’єднати борошно, сіль, дріжджі Додати в три етапи сухі інгредієнти в рідкі і замісити тісто . Сформувати шар.
2. Миску змастити маслом , покласти тісто , закрити плівкою і залишити хвилин на 30-40 Розділити на 10 рівних частин. Сформувати кульки, розплющити, в центр покласти крем (для нього просто всі інгредієнти перемішати) Сформувати булочки. ЗАЛИШАЄМО НА 20 хвилин на деку, застеленому пергаментом, зверху прикрийте полотенцем.
3. Змастити жовтком із молоко, посипати цукром і спеціями. ВИПІКАЄМО В РОЗІГРІТІЙ ДО 180С ДУХОВЦІ 25 ХВИЛИН Остудити, акуратно дістати нитки(обов’язково треба використовувати товсті або подвійні товсті), в центр «гарбузики» можна поставити горішок

Відео рецепт 👇