Ніжне печиво з сирною начинкою

НОВИНКА! ЧАРІВНА “ПОСМІШКА” з Повітряної СИРНОЮ Начинкою. Сирне ПЕЧИВО з Начинкою до ЧАЮ. Чудове ніжне печиво з сирною начинкою. Ніжне печиво з сирною начинкою простий рецепт. Таке печиво я раніше купувала в магазині, а тепер готую його сама, адже це дуже просто і швидко. Печиво з сиром люблять всі. Сирна випічка смачна і така по-домашньому затишна 😋. Сирне печиво готувати дуже легко. До чаю і кави.

Інгредієнти

На ~33 штуки (~700г)

Тісто:
– 130 мл кефіру
– 120г вершкового масла
– 1 жовток
– 1 ст. л. цукру
~ 300г борошна
– 1 ч. л. розпушувача
– щіпка солі

Начинка:
– 220г сиру
– 60г цукрової пудри
– 1 білок
– 1 ст. л борошна

Ніжне печиво з сирною начинкою покроковий рецепт

1. У кефір додати жовток і цукор і перемішати до повного розчинення цукру. В окрему миску всипаю борошно, сіль, розпушувач і все добре перемішую. Додаю кубики холодного вершкового масла і руками швидко перетираю до дрібної крихти. Сюди ж вливаю кефірну суміш і замішую тісто. Відправити тісто в холодильник на 10-15 минут.
2. Начинка:
Всі інгредієнти для начинки змішати до однорідної маси. Перекласти в кондитерський мішок з насадкою. У мене відкрита звезда.
3. Тісто розділити на 2 частини. Кожну частину по черзі розкачати в пласт товщиною 3 мм, Вирізати формочкою гуртки. На кожне коло нанести за допомогою кондитерського мішка крем. Скласти кінці до середини і добре защипнути. Перекласти на противень.
4. Випікати в добре розігрітій до 200°С духовці ~ 10-15 хвилин. Час і температура залежать від особливостей вашої духовки.
5. * сир обов’язково сухий!
* розкачувати тісто тонко до 3 мм, інакше печиво розкриється. Добре защипывать.