Сирна паска з полуницею в корпусі з білого шоколаду

Сирна паска з полуницею в корпусі з білого шоколаду рецепт простий. Білий шоколад, ніжна сирна начинка, полуничний соус.

Інгредієнти

Інгредієнти розраховані на форму діаметром 12 см, а висотою – 9 см

Шоколадний корпус:
200 р білого шоколаду ⠀

Полуничний соус:
150 г полуниці
50 г цукру
1 ч. л. лимонного соку
2 г агар-агару ⠀

Начинка:
10 г желатину
130 мл вершків 33%
500 г сиру
150 г цукрової пудри
50 г вершкового масла ⠀

Сирна паска з полуницею в корпусі з білого шоколаду покроковий рецепт

1. Шоколадний корпус:
1. Шоколад розтопити будь-яким зручним способом.
2. Перелити в силіконову форму і рівномірно розподілити його. Прибрати в холодильник до повного застывания.

2. Полуничний соус:
1. Полуницю нарізати кубиками і відправити в сотейник, слідом додати всі інші інгредієнти і довести до кипіння.
2. Проварити 2-3 хвилини до загустіння і дати остыть.

3. Начинка:
1. Желатин додати до вершків, перемішати і залишити на 20 хвилин для набухання. Після розтопити його в мікрохвильовій печі або на плиті
2. До сиру додати цукрову пудру, м’яке вершкове масло, розтоплений желатин з вершками і пробиваємо блендером до однорідної маси.⠀

4. Збірка:
У форму з шоколадом шарами викласти сирну масу і полуничний соус. Прибрати в холодильник на 3-4 години, а краще на ніч. Після цього перевернути великдень і акуратно зняти силіконову форму.

Відео рецепт 👇