Шоколадний пиріг з грушами і волоськими горіхами

Як зробити дуже смачний шоколадний пиріг з грушами і волоськими горіхами рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

350 г борошна
1 уп. порошку для випічки (розпушувача)
1 щіпка солі
6 ст. л. какао
130 г цукру
1 уп. ванільного цукру
1 щіпка кориці
100 г нарізаного темного шоколаду 🍫
100 мл кокосового масла🥥
500 мл мигдалевого молока🍶
100 г волоських горіхів
3-4 маленькі груші (близько 600 р) 🍐
Трохи рослинного масла для форми (форма 26 см)

Шоколадний пиріг з грушами і волоськими горіхами покроковий рецепт

1. Змішайте сухі інгредієнти, такі як борошно, розпушувач, сіль, какао-порошок, цукор, ванільний цукор і корицю. Порубаєте темний шоколад і додайте туди же.
2. Злегка нагрійте кокосове масло, поки воно не стане рідким, потім додайте в тісто разом з мигдальним молоком, трохи перемішати. Волоські горіхи порубати і додати в тісто (залиште трохи для прикраси).
3. Викладіть тісто у форму, змащену маслом. Вимийте груші, очистіть їх від шкірки, розріжте на четвертинки.
4. Втисніть часточки груші в тісто. Інші волоські горіхи розподілити зверху. Випікати пиріг близько 45 хвилин при температурі 180°С. Готовність перевіряйте зубочисткой.