Меренговый рулет Тірамісу з кремом з маскарпоне

Меренговый рулет Тірамісу з кремом з маскарпоне простий рецепт. Для любителів кавового смаку.

Інгредієнти

розрахунок на деко 30х40

200 г білка( кімнат.темпер.)
300 г цукрової пудри
35 г кукурудзяного крохмалю
1 ч. л. лимонного соку
мигдальні пелюстки
1 ч. л кавовий екстракт

КРЕМ МАСКАРПОНЕ

– маскарпоне (galbani) 500г
– цукрова пудра 80г
– вершки 33-35% 120г (можна до 150г, але більше не варто, рідкий крем буде)
-15 г ірландського крему Baileys

Кавовий екстракт:
5 г кава розчинна +1 столів ложка окріп
6 паличок печиво савоярді
Кавовий напій для просочення

Меренговый рулет Тірамісу з кремом з маскарпоне покроковий рецепт

1. МЕРЕНГА.
* Збиваємо білки кімнатної температури з цукровою пудрою і лимонним соком 10-15 хвилин.
* Вводимо кавовий екстракт
* Вводимо кукурудзяний крохмаль і кілька секунд перемішуємо.
* Розподіляємо меренгу по листу, посипаємо мигдалевими пелюстками.
* Випікаємо при 150°С 30-40 хвилин примерно.

2. КРЕМ.
* Збиваємо вершки, сир і цукрову пудру
* Додайте лікер Baileys і 1 чл кава

3. ЗБІРКА.
* Рулет перевертаємо скоринкою вниз.
* Змащуємо кремом.
* Викладаємо печиво просочені у кавовому напої
* Закручуємо.
* Прибираємо в холодильник на кілька годин.
* Зверху декоруємо шоколадом
Приємного чаювання 🥰

4. Це ідеальний десерт для тих, хто стежить за фігурою, але все ж любить іноді побалувати себя.

Відео рецепт 👇