Морквяний пиріг з волоськими горіхами

Як зробити смачний Морквяний пиріг з волоськими горіхами рецепт простий в духовці. Це мій найулюбленіший морквяний пиріг! Ось просто обожнюю його 😍 без яєць, без вершкового масла, дуже соковитий, вологий. Робила і з кремом, дуже смачно 👌😋 тут просто прикрасила шоколадом.

Інгредієнти

140 г натертої моркви на середній тертці
80 г коричневого цукру
35 г соняшникової олії
35 г подрібнених в блендері волоських горіхів (арахіс можна 👍)
90 г води
125 г пшеничного борошна
Щіпка солі
1 год л яблучного оцту
1/2 год л соди

Морквяний пиріг з волоськими горіхами покроковий рецепт

1. Моркву з’єднати з цукром, олією, волоськими горіхами і сіллю. Додати воду, перемішати. Додати борошно, перемешать.
2. Соду погасити яблучним оцтом, додати в тісто, перемешать.

3. Форму змастити олією, тісто викласти у форму (у мене діаметр 19 см), випікати приблизно 40 хвилин при температурі 170 градусов.