Домашня куряча тушонка в духовці на зиму в банках

Домашня куряча тушонка в духовці на зиму в банках простий рецепт. Ділюся рецептом надзвичайно смачною. домашній курячої тушонки😋 Час приготування приблизно 5 – 7 годин, але це не напряжно… за фактом це 1 годину, решта часу в духовці.

Інгредієнти

– курка домашня;
– сіль;
– перець запашний горошком;
– лаврушка.

Домашня куряча тушонка в духовці на зиму в банках покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо на шматочки, разом з кісточкою. Розкладаємо в 0,5 л. банки, додаємо солі 0,5 ч. л, 4 – 5 горошин перцю, 1 лавровий лист. Ставимо на деко, на який заздалегідь насипаємо сіль…і відправляємо в холодну духовку.
2. Виставляємо 200 °, як у банках з’являться перші бульбашки – зменшуємо 🔥 до 130°. Тримаємо в духовці приблизно 5 -7 годин, поки м’ясо не почне відходити від косточек.
3. В цей час з решти спинок, кінчики крил варимо бульйон теж годинки 3-4. Дістаємо банки з духовки і заливаємо бульйоном, під шубу до повного остывания.