Маринований гострий перець на зиму в банках

Як приготувати смачний Маринований гострий перець на зиму в банках рецепт простий. Доброго вечора, друзі. Миру і добра вам і вашим близьким🤗. Ось і літо підійшло, практично, до кінця. Літо я зовсім не відчула, як ваші відчуття від нинішнього літа? Відчуття, відчуттями😄, але зараз самий розпал заготовок на зиму. Сьогодні я з рецептом соленного, гострого перцю. Готується дуже легко. Я їх обожнюю. Хто тут любитель гостренького, соленного перчика? Так, ще й з смаженою картоплею🤤

Інгредієнти

гострий перець
Вода
Сіль
Часник

Маринований гострий перець на зиму в банках покроковий рецепт

1. У мене все розраховано на 1 кг перцю. Перець добре промиваємо. Прибираємо хвостики. Проколюємо виделкою в декількох місцях. У 2 л холодної води додаємо 4 ст ложки солі. Добре змішуємо до розчинення соли.

2. Кладемо в цю воду наш перець. Накриваємо кришкою, у мене була тарілка, і зверху кладемо вантаж, щоб наш перець був повністю в маринаді. Залишаємо на 8-10 днів у прохолодне місце. Через 8-10 днів наші перець перекладаємо по стерилізованим банкам, заливаємо новим гарячим маринадом.

3. Для маринаду беремо пару літрів води і 4 ст ложки солі. Кип’ятимо. Я поклала в кожну баночку по два зубчики часнику. Щільно закриваємо кришкою. Спасибі за вашу увагу. Заздалегідь спасибі за ваші сердечки.

Відео рецепт 👇