Баклажани в томатному соусі з болгарським перцем на зиму

Баклажани в томатному соусі з болгарським перцем на зиму простий рецепт.

Інгредієнти

2 кг помідор (або 2 л томатного соку)
2 шт гіркого перцю
250 гр цукру
2 ст. л солі
150 мл 9%оцту
250 мл ростить. масла
20 горошин чорного перцю
7-8 листочків лаврушки

4 кг баклажан
1 кг перцю болгарського

Баклажани в томатному соусі з болгарським перцем на зиму покроковий рецепт

1. Помідори, перець гострий прокрутити. Вилити в каструлю, додати сіль, цукор, оцет, олію, спеції і варити після закипання 15 минут.

2. Баклажани очистити, розрізати на 8 частин. Перець порізати соломкою. Покласти все в каструлю і варити після закипання близько 1 часа.

3. Розкласти в стерилізовані банки і закатати. Укутати і залишити до повного остывания.

Відео рецепт 👇