Домашній зелений горошок на зиму в банках консервований

Як зробити Домашній зелений горошок на зиму в банках консервований простий рецепт. Якщо у вас у городі залишився зелений горошок, який вже ніхто не хоче їсти…то саме час його законсервувати 🤗

Інгредієнти

Горошок

Розсіл:
– 1 літр води;
– 2 ст. л. цукру;
– 1,5 ст. л. солі;
– 1,5 ч. л. оцту 70%.

Домашній зелений горошок на зиму в банках консервований покроковий рецепт

1. Горошок відварюємо 10 хвилин в киплячій воді, приблизно 600 грамм.
2. В цей час готуємо розсіл: Як тільки готовий розсіл, перекладаємо в нього вже відварену горошок. Все це кипить ще хвилин 10 і додаємо уксус.
3. Розкладаємо в стерилізовані баночки. Взимку прекрасна добавка до салатів, наприклад оливье.