Тісто на молоці для пиріжків з свіжими дріжджами

Як смачно зробити Тісто на молоці для пиріжків з свіжими дріжджами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Швидке тісто на пиріжки/біляші.

Інгредієнти

300гр молоко
10гр дріжджі пресовані
50гр вершкове масло
1 ст л цукор
0,5 чл сіль
30гр раст масло
550гр борошно

Тісто на молоці для пиріжків з свіжими дріжджами покроковий рецепт

1. Я заводжу тісто завжди в кукинге на температурі 30 °. Просто завантажую всі інгредієнти в чашу і крюком замішую 12-15 хвилин. Якщо у Вас кукинга немає, молоко обов’язково потрібно подогреть.
2. Після замісу, перекладаємо тісто в ємність і відправляємо приблизно годину-півтора в духовку, прогрів її до 30 °, або в тепле місце. Як тільки тісто збільшиться в 2-3 рази, ліпимо пиріжки/біляші і відправляємо ще раз хвилин на 30 на расстойку в ту ж духовку. Все !
3. Можна смажити)) Тісто виходить хрустке і дуже вкусное)