Варення з айви з лимоном шматочками на зиму домашнє

Як зробити Варення з айви з лимоном шматочками на зиму домашнє рецепт простий. Я ніколи не готувала і не пробувала варення з айви. Але в цьому році чоловік дуже просив приготувати. Приготувала, спробувала і сміливо можу рекомендувати його вам. Це не реально смачно😋😋😋 Не пошкодуйте, купите в магазині всього 1 кг айви і отримаєте неймовірну насолоду🌸

Інгредієнти

Айва-1 кг
Цукор-1 кг
Вода-200 мл
Лимон-1 маленький

Варення з айви з лимоном шматочками на зиму домашнє покроковий рецепт

1. Айву нарізати часточками, товщина за вашим бажанням. Я готувала 2 рази, собі тонший, чоловікові товстими шматочками😁 З’єднайте айву, цукор і воду, довести до кипіння, потім варити на повільному вогні 1,5 часа.

2. Варення повинно вийде карамельного кольору. За пів години до завершення додайте лимон, розрізаний на 4 частини. Через хвилин 20-ть його убрать.

3. Тепер у мене залишилася ще одна маленька «мрія» спробувати варення з ранеток(але на жаль у нас ніде їх немає😞)

Відео рецепт 👇