Як приготувати Малиновий джем з м’ятою на зиму смачний густий в домашніх умовах рецепт ☕️. Сезон малини – відмінний час для приготування джему. Малиновий джем з додаванням м’ятної нотки – це висвітлює літній мікс в одній баночці. Таке поєднання чудово доповнить зимовий чаювання і навіє радісні літні спогади ☀️ ⠀
Інгредієнти
❣️ Малина – 400 гр.⠀
🎋 Цукор – 300 гр.⠀
🌱 М’ята – 1 гілочка⠀
Малиновий джем з м’ятою на зиму смачний густий покроковий рецепт
1. Ягоди добре промийте і покладіть в каструлю.⠀ Посипте їх цукром і перемішайте.⠀ Дайте ягодам постояти кілька годин, щоб вони пустили сік.⠀ Доведіть ягоди до кипіння (не забувайте знімати пінку).⠀
2. Додайте гілочку м’яти і варіть до бажаної густоти близько 40 хвилин.⠀ Видаліть м’яту і варення розлийте по стерильним банкам. 🍞 Ідея для подачі: зробіть тости з підсмаженого хліба з арахісової пастою і малиновим джемом з мятой.
3. Прикрасьте свіжими ягодами.⠀ ⠀ 🥜 Арахісову пасту дуже легко приготувати – просто пробийте смажений солоний арахіс у блендері до стану пасты.