Джем, конфітюр як желе з мандаринів і апельсинів

Раптом вам теж терміново треба прилаштувати несмачні мандарини 😉 Як зробити Джем, конфітюр як желе з мандаринів і апельсинів рецепт простий.

Інгредієнти

Мандарини 900г (чиста вага)
Апельсин 200 р
Цукор 750 р
Паличка кориці
Зірочка анісу 2 шт

Джем, конфітюр як желе з мандаринів і апельсинів покроковий рецепт

1. Очищені мандарини нарізати, прибрати кісточки. З апельсина зняти цедру. Очистити, так само нарізати і прибрати кісточки. З’єднати мандарини, апельсин, цедру і цукор. Поставити на плиту і довести до кипения.
2. Зняти пінку, пробити заглибним блендером, додати корицю з анісом, і продовжувати готувати на середньому вогні до загусання. Це може зайняти 40-50 хвилин. Розлити по стерильним банкам, закрутить.
3. Після остигання джем -конфітюр стає дуже густим, як желе. Підійде для десертів, рулетів і всякої дрібної выпечки.