Домашня кабачкова ікра з цукіні на зиму в банках

Домашня кабачкова ікра з цукіні на зиму в банках простий рецепт 🌱у мене в цьому році зросли відмінні! Ми наїлися самі і нагодували родичів. А вони все ростуть! Куди їх подіти?

Інгредієнти

Цукіні – 1,5 кг
Болгарський перець – 3 шт
Томатна паста – 200 г
Рослинна олія – 125 мл
Сіль – 1 ст. л.
Цукор – 75 г
Часник – 8-10 зубчиків
Оцет 9% – 4 ст. л.

Домашня кабачкова ікра з цукіні на зиму в банках покроковий рецепт

1. Кабачки очистити від шкірки і насіння. У болгарського перцю видаляємо насіння. Кабачки, перець і часник пропускаємо через мясорубку.

2. Додаємо цукор, сіль, томатну пасту і рослинне масло. Ставимо каструлю на вогонь і варимо 30 хвилин з моменту закипания.
3. Далі додаємо оцет. Кип’ятимо ще 5-10 хвилин. Готову ікру закочує в банки.

4. І під ковдру на 12 годин, догори дном. У мене вийшло 2 банки 0,7 л і одна – 0,5 л.

Відео рецепт 👇