Маринований перець болгарський у солодкій заливці на зиму

У продовженні теми про перцях))) Маринований перець болгарський у солодкій заливці на зиму простий рецепт. Залишу тут рецепт свого солодкого перцю в заливці. Готується дуже легко і швидко. Взимку що до м’яса, що до картоплі, баночка летить за один раз.

Інгредієнти

На 5 кг очищеного і порізаного перцю

Готуємо заливку:
2 л води
1,5 ст цукру
2стл сіль з гіркою
10-15 горошок запашного перцю
100гр соняшникової олії
50гр оцет 9%
можна додати 100гр часнику і гіркий перець.

Маринований перець болгарський у солодкій заливці на зиму покроковий рецепт

1. У киплячу заливку опускаємо перець і кип’ятити 3-4 минуты.
2. Розкладаємо в стерилізовані банки і я їх ще стерилизую, так як у нас немає погреба.