Салат на зиму на закуску з перцю, помідорів, моркви та цибулі

Як смачно зробити Салат на зиму на закуску з перцю, помідорів, моркви і цибулі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ой,я обожнюю салати з болгарським перцем🤤 Лечо готує мама,для мене довго 😬 а цей салат на мені, тому що він готується простіше простого 😁 Місяць тому я його приготувала і благополучно вже все з’їдено 😄

Інгредієнти

Перець болгарський – 500 г
Помідори – 1 кг
Морква – 1 кг
Цибуля ріпчаста – 1 кг
Гострий перець за бажанням
Рослинне масло – 100 мл
Цукор – 2 ст. л
Сіль – 1,5 ст. л.
Перець чорний мелений – 1 ч. л.
Оцет 9% – 60 мл

Салат на зиму на закуску з перцю, помідорів, моркви та цибулі покроковий рецепт

1. Нарізаємо на невеликі шматочки перець, помідори, цибулю. Моркву натерти на крупній тертці. Викласти все в каструлю, засипати сіль, перець, цукор і масло. Поставити на повільний вогонь 🔥
2. Не перемішуючи тушкувати хвилин 40, (я люблю щоб овочі трохи хрустіли, можна трохи довше за бажанням) далі вливаємо уксус.
3. Перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилин. Банки стерилізуємо і розкладаємо 🙌🏼