Овочеве асорті літо в банках на зиму

Овочеве асорті літо в банках на зиму простий рецепт.

Інгредієнти

з розрахунку на 1 літр води:
☀1 ст. ложка солі;
☀7 ст. ложок цукру;
☀4 ч. л оцтової кислоти (70%).

Овочеве асорті літо в банках на зиму покроковий рецепт

1. На дно гарячих стерильних банок кинути часточки часнику, парасольки кропу, листя хрону, чорної смородини і вишні. Потім щільно укласти овочі – огірки, помідори, кабачки, моркву і стручок гострого🌶 перца.

2. Залити все це пишність крутим окропом і залишити хвилин на 15-20, щоб банки трохи охололи. Далі злити цю воду і повторити процедуру ще раз. Потім воду злити, вимірюючи її кількість і приготувати маринад.

3. Маринад.
Заливаємо киплячий маринад в банки, закатуємо, перевертаємо догори дном і закриваємо пледом. Після охолодження прибираємо в місце для зберігання і забуваємо до зимы.