Як замаринувати рижики соління на зиму в банках

Рецептів існує багато, як і будь-яких необґрунтованих правил навколо цього. Як смачно зробити Як замаринувати рижики соління на зиму в банках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. P. s.: і так, я пробувала всякі рижики, але мої мені смачніше всіх…))

Інгредієнти

дивіться нижче

Як замаринувати рижики соління на зиму в банках покроковий рецепт

1. На що я закриваю очі: Що мити рижики не можна, а тільки чистити і протирати, що є їх треба на Веденні, через півтора місяці після засолювання, що гніт обов’язковий. А мені треба, що б мені було вкусно.
2. Що б солі не було стільки, що вони перетворяться в отрута, що пісок не скрипів на зубах і аромат саме цих грибів не перебив ніякої лист хрону або смородини. Тому що смак і аромат у них особенный.
3. Як роблю я? Чищу, перебираю, ріжу крупно і МОЮ обов’язково. Даю стекти на друшляку хвилин 15-20.
4. Додаю сіль 30 гр, на 1 кг чистеньких грибів, перемішую гриби з сіллю в тазику і набиваю в банки, плотненько. Залишаю банки в прохолодному місці. Через 5 діб їмо! Ось і все!