Салат вогник з баклажанів, перцю і часнику на зиму

Салат вогник з баклажанів, перцю і часнику на зиму простий рецепт. Вчора закривала і багато попросили рецепт. Тому дублюю з архіву. Ми дуже любимо баклажани і тому я завжди закриваю на зиму БАКЛАЖАНИ ВОГНИК.

Інгредієнти

Баклажани – 3 кг
Перець болгарський червоний – 1 кг
стручок Перець гострий – 2-3 шт
Часник – 2 головки
Оцет 9% – 150 мл
Масло рослинне – 70 мл + масло для смаження баклажанів
Петрушка – пучок
Сіль

Салат вогник з баклажанів, перцю і часнику на зиму покроковий рецепт

1. Баклажани нарізати кружечками, товщиною приблизно 7 мм , посолити і залишити на 10 хвилин, потім обсмажити з двох сторін. Перець болгарський подрібнити у блендері або м’ясорубці, додати гострий перець, часник, петрушку, оцет, масло і сіль за вкусу.

2. Поставити на вогонь, довести до кипіння і варити приблизно 3-5 хвилин. В стерилізовані банки викласти шар соусу, потім шар обсмажених баклажанов.

3. Знову соус і так до заповнення банки. Стерилізувати 10-15 хвилин, потім закатати стерилізованими крышками.

4. Готово!

Відео рецепт 👇