Салат з капусти, перцю, моркви, помідорів, цибулі на олії на зиму

Як зробити дуже смачний Салат з капусти, перцю, моркви, помідорів, цибулі на олії на зиму рецепт простий без стерилізації. Капуста на зиму! Вітаю вас друзі на каналі Сибірячка готує! З вами Олена! Заготовляємо сьогодні овочевий салат з капустою на зиму. За моїм рецептом виходить 3 літри. Трохи залишилося на пробу. Подивіться тут у нас помідори болгарський перець всі незбиране. Капуста хрустка, дивіться яка краса, частенько я його кладу взимку в борщ. Дуже ароматний, смачний овочевий салат, пригощаю вас, а ви почастуєте своїх близьких. Поїхали! Інгредієнти на рецепт салату з капусти з болгарським перцем і томатами на зиму без стерилізації.

Інгредієнти

Оцтова кислота 70% – 1 десертна ложка.
Цукор 20 гр
Морква 500 гр
Томати 1 кг
Сіль 40 гр
Олія рослинна 150 мл л.
Болгарський перець 500 гр
Лавровий лист 5 шт.
Цибуля 500 гр
Капуста 1 кг
Перець запашний горошком 10-12 шт.

Салат з капусти, перцю, моркви, помідорів, лука в олії на зиму покроковий рецепт

1. З загальної кількості виливаю рослинна олія у сковорідку і викладаю цибулю. Я його порізала невеликими півкільцями по салатному. Всі точні інгредієнти дивимося під відео. Смажений лук додасть додатковий смак нашого салату. Тому спробуйте приготуйте. Ми з вами наріжемо овочі. Спочатку наріжу капусту. Капусту краще взяти зимових сортів. Вона більш щільна і біла. Ріжу дрібно. Викладаю в таз, посуд беріть об’ємну.

Готового салату вийде десь 2,5-3 літри. Додаю до капусти відразу сіль, щоб вона нам дала швидше сік, цукор і перемешаю її нехай стоїть. Не забуваємо про цибулька, помішую його нам потрібно обсмажити до красивого золотистого кольору. На тертці натираємо моркву. Викладаю в загальний таз. Перемішую, можна навіть потиснути щоб швидше соковыделение йшло. Зверніть увагу який у нас гарний цибулю став, золотистий, підсмажений. Зменшився в обсязі викладаю його гарячим до капусти. Ще раз перемешаю, наступним у мене буде перець. Болгарський перець нарізаємо соломкой.

2. Дивіться перед тим як викласти перець я дивлюся як у нас справи з соком. Капуста звичайно подвяла, помну її маленько руками. Нам потрібен сік для варіння. Дивіться все добре. Викладаю болгарський перець. Перемішую, салат у нас буде не гострий, без часнику і гострого перцю, але дуже ароматна. Схожий на український і кубанський. Смачний салат вийде. Нарізаю томати, беріть стиглі. Невеликими шматочками.

Перемішуємо і дам нашим овочам ще постоять щоб вони виділили сік, хвилин 30. 30 хвилин пройшло і салат дав сік, природно я його перемешивала. Виливаючи рослинне масло. Додаю лавровий лист. Запашний перець 10-12 штук, включаю плиту. Трохи вище середньої температури, накрию кришкою щоб салатик у мене швидше закипів. І буду чекати коли закипить салат. Все закипіло забулькало. Додатковий сік овочі дали. Перемішую його. Красивий колір, запах, все як треба друзі!

3. Проварюю його 10 хвилин на тій же температурі. Щоб салат добре проварился накриваю його кришкою. 10 хвилин пройшло. Колір змінився ще ось як виглядає салат. Додаючи оцтову кислоту 70% Одну десертну ложку та ще проварюю 2-3 хвилини. Цей овочевий салат без стерилізації, відмінно зберігається. Так що друзі раджу, спокушають, навіть у щі додаю, ароматний суп взимку виходить. Дивіться як у нас виглядає салат тут перчик всі помідори шматочками.

Гарячим розкладаю в стерильні банки. Баночки стерилизую в духовці при температурі 100°C 20-30 хвилин. До самого верху заповнюю, втрамбовую. Дивіться нам потрібно щоб сік повністю закрив овочі. Придавлюю якщо потрібно то трошки доповімо, щоб до самого верху банку була заповнена. Закриваючи тільки новими кришками мою їх і заливаю окропом, хорошу стерилізація проста, Перевертаю перевіряю на герметичність, обов’язково закутую під теплий плед або ковдру на добу. Друзі будемо насолоджуватися капустяним салатом з помідорами зимой!