Порошок цедри лимона і апельсина

Як смачно зробити Порошок цедри лимона і апельсина простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. З першим днем зими ⛄❄️всіх! У нас вона в цьому році раніше терміну настала, але я обожнюю таку зиму – морозну, снігову і з ароматом цитрусових 😊☺️! У своїх рецептах я дуже часто використовую порошок апельсинової 🍊🍊🍊 цедри!
Я вже показувала, як його зробити, але пост втік далеко вниз і знайти його все складніше! Тому фотографії я перезняла, а відео мені так само подобається! Дивіться його в каруселі 👉 і здирайте швидше скоринки з усіх цитрусових 😊☺️

Інгредієнти

цитрусові

Порошок цедри лимона і апельсина покроковий рецепт

1. насправді все простіше простого! Потрібні міцні апельсини 🍊🍊🍊 (підійдуть також мандарини, лимони 🍋🍋🍋, і лайми🍈🍈🍈 ), овощечистка і в ідеалі дегидратор (вішалка), але якщо його (її) немає, можна висушити цедру на батареї або прямо на кухонному столі, піде трохи більше часу тільки й усього!
2. Цитрусові потрібно ретельно вимити і обдати окропом, щоб зняти все, чим їх покривають для зберігання. Овочечисткою зняти цедру, як можна тонше, тільки кольорову частину, інакше порошок надалі буде горчить.
3. Потім розкласти цедру тонким шаром в дегидратор і висушити до хрускоту. Висушену цедру поламати на шматочки і перемолоти в кофемолке.
4. Отриманий порошок скласти в скляну баночку з герметичною кришкою і використовувати для ароматизації випічки і все, куди можуть підійти цитрусові нотки 🤗