Приправа з гострого перцю на зиму з часником

Приправа з гострого перцю на зиму з часником і солодким болгарським перцем простий рецепт. Люблю цю приправу 😋Вона підходить до супів, борщу, до плову, пельменів, до будь-якого м’яса і риби можна додавати в салати і навіть використовувати, як помазку на хліб👍 Мені подобається бутерброд з сиру або вершкового масла з цією приправою😋 Мінус цієї приправи це те що вона не для довгого зберігання. Зберігатися вона 2, ну може бути 3 місяці в холодильнику. А взагалі у нас вона летить дуже швидко ))

Інгредієнти

Рецепт даю з розрахунку на 200 гр очищеного, гострого червоного перцю.

гострий перець 200 гр,
солодкий червоний перець середніх розмірів 1-2 шт ( можна взагалі без нього, я додаю 1 перчину для пом’якшення гостроти),
часник 4-6 головок ( залежить від розміру головки),
звичайна сіль 1 чайн лож з невеликою гіркою,
коріандр мелений 1 чайн лож,
раст масло 100мл,
оцтова кислота 70% 1 чайн лож.

Приправа з гострого перцю на зиму з часником покроковий рецепт

1. Очищений гострий і солодкий перець і часник пропустити через м’ясорубку або подрібнити в блендері. Додати сіль, коріандр. На сковороді розігріти раст масло, як говоритися до першого серпанок і відразу влити його до перцевої массе.
2. Потім додати оцтову кислоту, добре все перемішати, розкласти по підготовленим баночках і прибрати в холодильник. Приправа виходить ароматна і смачна, гострота приємна, согревающая.
3. Для зберігання цієї приправи я беру невеликі баночки, це дуже зручно. Відразу скажу, що ми починаємо її в день приготування 🤣 важко удержаться.