Томати у власному соку на зиму без оцту

Як приготувати смачні Томати у власному соку на зиму без оцту, без цукру, без солі рецепт простий 🍅 На численні прохання публікую цей рецепт 🔥

Інгредієнти

дивіться нижче

Томати у власному соку на зиму без оцту покроковий рецепт

1. Солодкі, стиглі томати миємо та очищаємо від шкірки (Робимо надріз і опускаємо на 30 секунд в окріп, а потім у холодну воду). Нарізаємо томати довільно або на 4 частини. Складаємо в каструлю і даємо закипіти. Зменшуємо вогонь і проварюємо 12-15 хвилин на слабкому огне.
2. Розливаємо по стерилізованим банкам, закриваємо кришками і перевертаємо догори дном. Вкриваємо ковдрою і даємо повністю охолонути. Зберігаємо в прохолодному месте.
3. А взимку додаємо цибулю, сіль, перчик, ароматна соняшникова олія і насолоджуємося смаком! Можна використовувати як основу для соусу, для приготування яєчні або пробити блендером-вийде томатний сок.