Мариновані гриби варені

Як смачно зробити Мариновані гриби варені простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

дивіться нижче

Мариновані гриби варені покроковий рецепт

1. Гриби (опеньки, білі, сироїжки) розсортувати і порізати шматочками довільно. Воду, злегка підсолити і в ній відварити гриби 10 хв. Потім відкинути на друшляк. Готуємо маринад. На 2 літри води -1 ст. л. солі з гіркою, 2 ст. л. цукру без гірки, гвоздика, перець горошек.
2. Закип’ятити все це і додати в маринад відварені раніше гриби. З моменту закипання варити 15 минут.
3. Але за 5 хвилин до закінчення варіння додати часник пластинками, лавровий лист і трохи оцтової есенції. У стерильні банки додаємо також оцтову есенцію з розрахунку-1 ч. л. на 1 літрову банку .Закатати і під шубу упрятать.