Маринований болгарський перець з укусом і цукром на зиму в банку

Солодкий Маринований болгарський перець з укусом і цукром на зиму в банку простий рецепт.

Інгредієнти

На 2 л. води нам знадобиться:
🔸️ Сіль – 2 ст. л.
🔸️ Цукор – 1 склянка
🔸️ Оцет – 1 склянка (можна 2/3 склянки)
🔸️ Рослинне масло – 100 мл
🔸️ Перець (болгарський) – Я беру на око, скільки приблизно влізе в банки.

Маринований болгарський перець з укусом і цукром на зиму в банку покроковий рецепт

1. Перець почистити від насіння, порізати на шматочки (будь-якого рахмера). У воду додати всі інгредієнти, покласти туди перец.
2. Після закипання бланшувати перці 5-6 хвилин, дістати, розкласти по банках і залити цим же маринадом.
3. Закатати банки і прибрати під “шубу” до повного остывания.