Домашні бульйонні кубики маггі

З бульйонні кубики маггі простий рецепт 😻 Ідею побачила в інтернеті і відразу захотілося зробити – хлопці ЦЕ ППЦ, коли будете готувати все зрозумієте, аромат божевільний, магазинні і поруч не стояли.

Інгредієнти

Овочі беремо будь – + ОБОВ’ЯЗКОВО спеції!
Мій набір:
селера
солодкий перець
моркву
картоплю
кабачок
цибулю
Овочі приблизно в однакових пропорціях
Спеції: паприка, сушені томати, кріп, петрушка, сіль, спецій БАГАТО! Раджу сушений кріп і петрушку, вони дуже ароматні. По чайній ложці кожного точно, там пробуйте, смачно має бути яскравий і концентрированый

Домашні бульйонні кубики маггі покроковий рецепт

1. Ріжемо всі кубиком, кидаємо на сковорідку, обсмажуємо на середньому вогні + багато-багато спецій. Смажимо до м’якості овочів. Хвилин 15-20, під кришкою. Пробиваємо в пюре. Розподіляємо по протвиню.

2. Прибираємо в морозилку на ніч. Залишилося розрізати їх, загорнути у фольгу і прибрати в морозилку для зберігання до 6 мес.

3. Є 1 проблема – складно не з’їсти всю сковорідку поки йде смаження 🤣🤣 Ідеально для смаження, тушкування, бульйонів, супів. Страви 100% будуть пахучіше, смачніше і интереснее.

Відео рецепт 👇