Розсольник на зиму з свіжими огірками, перловкою в банках

Як смачно зробити Консервований розсольник на зиму з свіжими огірками, перловкою в банках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

свіжі огірки — 3 кг;
цибуля ріпчаста — 1 кг;
морква — 1 кг;
томатна паста — 0,6 л;
цукор — 200 г;
масло рослинне — 250 мл;
сіль — 4 ст. л.;
оцет (9%) — 100 мл;
крупа перлова (або рис) — 500 г;

Розсольник на зиму з свіжими огірками, перловкою в банках покроковий рецепт

1. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву тремо на крупній тертці. Перловку відварюємо до стану аль-денте; ⠀ Огірки натираємо на крупній тертці або ріжемо дрібними кубиками; ⠀
2. Β каструлі з товстим дном змішати морква, цибуля, огірки. ⠀ В мисці збиваємо до однорідності сіль, рослинну олію, томатну пасту, цукор. Заливаємо цією сумішшю овочі. ⠀ Варимо помішуючи 30-40 минут.
3. Додаємо відварену перловку і проварюємо ще 5 хвилин. ⠀ Додаємо оцет, вимикаємо. ⠀ Розкладаємо в банки і закатываем.