Як закрити кавуни в банки на зиму з часником і аспірином

Як закрити кавуни в банки на зиму з часником і аспірином простий рецепт заготівлі будинку.

Інгредієнти

Розсіл на 2 л води

3 ч. л солі
3 ст. л цукру
3 ст. л оцту 9%
На 1,5 л банку 1 таблетку аспірину
Часник 1 зубчик
кріп, петрушка
0.5 ч. л меду на 1,5 л банку

Як закрити кавуни в банки на зиму з часником і аспірином покроковий рецепт

1. Кавуни без кірки, але з жорсткою частиною (та, що у скоринки), укладаю в банку, також в банку кладу кріп і петрушку по 1 гілочок і часточку часнику. Заливаю окропом, накриваю рушником і залишаю на 1 час.
2. Потім воду з арбузов зливаю в каструлю, замеряю скільки літрів розсолу і виходить на 2 л розсолу додаю сіль, цукор, оцет. Як закипає заливаю 2 раз і закручую. Мед і аспірин кладу прямо в банку перед другою заливкой.
3. Після закрутки обов’язково укутайте!!! Чим довше буде остигати, тим краще! Приємного апетиту! Арбузики виходять просто бомба! Роблю по цьому рецепту дуже давно.
4. P. s. І так, я завжди пробую розсіл на смак, якщо щось не подобається можна додати сіль чи зробити якнайсолодше, кому як більше нравится.