Сирники з бататом і моцарелою

Як зробити Сирники з бататом і моцарелою рецепт простий на сковороді. А ось і вони – ювілейні, 50е сирники у моєму блозі! Я попросила вас допомогти мені і разом придумати, якими вони можуть бути. Найбільш цікавим для мене став варіант, яка запропонувала варіант з картоплею. Шляхом обкатки рецепта сирники сталі з бататом. Ніжні, ситні, яскраві. Батат сам по собі солодкий, бо щоб прибрати зайвий акцент на цукристості – бовавляйте яскраві спеції і трави. Ну що, сирники зроблені – переможець отримав від мене заслужений подарунок. Тепер сміливо вриваємося в нову півсотні сирників!

Інгредієнти

⠀▫️150г печеного батату (у мене було 240г сирого батату)
⠀▫️300г сиру
⠀▫️1 яйце
⠀▫️0.5 ч. л. солі
⠀▫️1ч.л. спецій, трав
⠀▫️60г моцарели
⠀▫️40г борошна + борошно на розбирання

Сирники з бататом і моцарелою покроковий рецепт

1. Батат пробити блендером до стану пюре. Батат змішати з сиром, розтерти з яйцем. Додати сіль і спеції. Додати натертий сир, перемешать.
2. Всипати борошно. ⠀ На борошні сформувати сирники. Смажити сирники на рослинній масле.
3. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні! Смажити до рум’яної скоринки. Приємного аппетита!