Смажена яловичина з овочами в соусі теріякі

Як смачно зробити Смажена яловичина з овочами в соусі теріякі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✔️ 400-500 гр яловичини (вирізка – ідеально)
✔️ 1 болгарський перець червоний
✔️ 1 болгарський перець жовтий
✔️ 1 невеликий качан брокколі (або упаковка замороженого)
✔️ 1 цибулина
✔️ 2-3 зубчики часнику
✔️ 4-5 ст. л готового соусу теріякі
✔️ рослинна і кунжутна олія (не обовязково) для смаження
✔️ сіль, перець за смаком

Смажена яловичина з овочами в соусі теріякі покроковий рецепт

1. М’ясо і перець наріжте тонкими довгими смужками (м’ясо – уздовж волокон), цибулю – півкільцями, часник – кружальцями. Броколі відварити в киплячій підсоленій воді 2 хвилини, потім перекладіть в крижану воду.
2. На сковороді на суміші масел обсмажте часник на сильному вогні до рум’яності, потім вийміть його і викиньте. Швидко, не збавляючи вогонь, обсмажте м’ясо, помішуючи. При необхідності додайте ще масла. ⠀
3. Зніміть з сковороди м’ясо, покладіть цибулю і перець. Смажте 2 хвилини, додайте яловичину, брокколі, соус теріякі. Посоліть, поперчіть за смаком. Перемішайте, зменшіть вогонь і пару хвилин тушкуйте м’ясо з овощами.